Orientering våren 2020

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:motion

Våren har inte börjat som de flesta av oss kanske hade önskat. Vissa av oss har längtat efter första tävlingen för att få bekräftat att vinterns träning har haft önskad effekt, andra av oss har kanske längtat efter att få delta i Skärmjakten och få möta andra likasinnade orienteringsvänner. Det gäller dock att vara flexibel och anpassa sig enligt rådande omständigheter. Vi har några träningsbanor ute runt om i Pedersöre och 15.4 kör skärmjakten igång även om det är ett lite speciellt arrangemang. Läs mer om detta på skärmjaktens hemsida (länk högst upp på sidan). Jag får önska alla en träningsrik vår och att ni ska finna glädje i skärmjakten tills vi kan köra igång ”på riktigt”

Vårhälsningar, Sören Jansson ordförande